BADRUM OMTAG

I samarbete med Trademax

Ok, jag behöver er hjälp! Vårt badrum på övervåningen just nu, ja ni ser ju själva. Det mesta är rivet men det står still, vi har fått göra omfall och jag skulle ljuga om jag sa att det är lugnt och att det löser sig. Vet ju såklart att det kommer göra det men just nu känns det lite tungt och vi har inte marginalerna på vår sida. Just som vi hade kommit förbi alla frågetecken kring vattenledningar och stammar dök nästa överraskning upp. Och det är för tekniskt för mig att ens förklara, men kontentan är att vi måste tänka om… igen!

Badrummet är inte så stort och därför måste vi optimera ytan. Vi har tidigare varit inne på att ha ett badkar, har hittat så många fina hos Trademax som är lite nättare och skulle passa perfekt. Nu när vi fått lite extra tid att tänka om (eller förlorat tid, hur man ser det ) är vi lite inne på det igen, men då att kombinera badkar och dusch, vi får inte plats med båda. Vad tycker ni? Vad är bra resp. dåligt med kombi? En klar fördel med badkar är såklart att det är tacksamt med småbarn, och jag skulle inte banga på att lägga mig för lite avkoppling efter en stressig dag (typ varje dag: )).

Har speciellt kollat in detta badkar som måttmässigt skulle passa super, gillar också djupet på den. Varianterna numera är oändliga, kul med nya former och stilar än det där 80-tals badkaret man växte upp med: ) Efter att ha nördat runt på det mesta och flesta sidorna i alla badrumsval har jag hittade det bästa och mest prisvärda utbudet på Trademax.

Testade även badkaret live och blev väldigt förtjust kan jag säga!

Lagom trött och uppgiven morsa som skulle kunna somna i badkaret:)

Vi ska ut till huset imorgon och diskutera nya upplägget, så hjälp mig, dela era gärna era tankar erfarenheter! Alla hjälp tas tacksamt emot!

Senare ikväll eller imorgon blir det ett inlägg om vårt blivande sovrum, där rullar det på iallafall!:)

Kram Matilda

6 Kommentarer

  • Ha dusch i badkaret blir mycket kalk på kanterna, ev duschdraperi blir missfärgat och risken att halka på väg i och ur om man inte lägger i ett fult halkskydd är stor. Man duschar ju oftare än man badar, men kanon med badkar när man har barn. Det går inte att få till dusch nere?

    • Sant sant! Vi tänkte isåfall ha glasvägg och inte draperi, men halkgrejen är värd att tänka på! Tack för input <3

  • Hej igen! Jag med badrummet i Sollentuna här ? Vi har satt in badkar i det nya badrummet och det känns helrätt. Har iofs länge duschat i badkar o tycker det är smidigt när man inte har möjlighet till både dusch o bad. Nu har vi badet framförallt för barnen som är badtokiga så i renoveringen tänkte vi noga att placering av blandare, golvbrunn osv är rätt den dagen vi tar bort karet. Vi ska köra duschvägg oxå, var faktiskt inne på samma kar som ni, men det var lite för brett och vi ville ha det placerat i ett hörn och tyckte själv det blev lite knasigt med den ”tomma vinkeln” som blir mellan kar o vägg om du förstår? Vi slog till slut till på Ifö bk-pro, som är lite av en klassiker, först tyckte jag det kändes helfult men nu är jag jättenöjd med det på plats, blev riktigt coolt till materialvalen vi har. Bra att tänka på är också att man vill ha en rak kortsida på ena änden som man ska stå och duscha i. Vill du kika in i ett halvklart badrum för inspo är du välkommen förbi när ni är i krokarna imorn (helt seriöst och inte creepy menat ?)

    • Åh hej Karin! Smart tänkt för framtiden och väldigt bra input kring den raka kortsidan, inte ens tänkt på! Förstår precis vad du menar och det känns så tacksamt med badkar för kidsen, men även för mig själv insåg jag idag när jag provlåg 🙂 Kikar gärna förbi när vi åker ut! Så gulligt av dig. Du kan väl maila din adress och telefonnr så kan jag sms:a? Roligt på flera sätt! 🙂 Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *