KÖKET DEL 4 – BESLAG

Ok ok…jag måste bara visa beslagen till köket! Hämtade ut dom i slutet på förra veckan och är så nöjd!

Kan säga att jag har letat lääänge innan jag hittade några som föll oss i smaken. Vi vill ha någon nätt och diskret men ändå något som sticker ut lite, med sticka ut menar jag något som inte alla andra har! För beslagen är svarta och luckorna ganska mörka som ni vet, men jag tror det kommer bli perfekt!

De senaste åren har de klassiska beslagen i krom eller mässing, med eller utan läderlinda runt varit poppis, så även när vi renoverade vår nuvarande lägenhet. Det är absolut inte fel på dessa, men känner mig lite trött på den varianten, något alla sett och haft.

Så vad har vi då valt? Jo, svarta, små krombeslag! Det blir som en knopp med en tvist:) De känns lyxiga för de är rejäla, alltså tunga! De är ganska små, håller den i handen på någon bild så ni får en uppfattning.

Man fäster dom som vanligt från genom att skriva i en skruv från insidan av luckan.

Övergången mellan lite mörkare lucka och dessa tror jag kommer bli sååå snyggt! Vad tror ni?

6 Kommentarer

  • Men så snygga!! Inte några jag sett tidigare, ska bli kul att få se dom på! Vart hittade du dessa? Har nu bestämt mig för ett veddinge grå, hade helst lackerat om men kommer nog köra på som dom är nu.. Vill bara få allt klart så fort som möjligt hehe! Funderar att bara ha små nätta man sätter över luckan för att få så cleant som möjligt…. Men blev lite intresserade av dina! 🙂

    • TACK! Visst är de! Jag hade inte heller sett dessa innan 🙂 Har fått fler frågor kring beslagen, så ska fixa ett inlägg kring vart man hittar dom!
      Vi har Veddinge grå idag och trivs super med den luckan, så det kommer bli kanonbra! Vad kör ni för bänkskiva?
      Vi har (som tur är) inte bråttom eftersom köket ännu inte är påbörjat, så lackningen får ta sig tid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *