MER FRÅN SOVRUMMET

Natten som gick var ingen höjdare, en Iris som snurrat mest hela tiden, jag med migrän och ungen vaknar sen 05! Alltså -what?! Nu har vi ätit lunch och ska ta oss en tupplur, jag sällskapar Iris.

Under tiden som vi sussar kommer här lite mer bilder från vårt sovrum. Vad gillar ni den mörkgrå färgen? Vi gillar den så mycket!

En sänglampa har kommit upp, men bara en. Måste känna in lite innan vi tar för stora steg. Att borra fel i väggarna är inte kul.

Tycker ändå det känns bra, en enkel lampa som smälter in. Svårt med höjder, vi testade lite olika och avstånd från sängen, men landade tillslut här! Jag har haft ett litet fånigt projekt i vårt, kan tyckas. Jag har målat eluttagen, blev så störd av det vita och nu känns det mycket bättre. Syns knappt där under sängbordet!

På Johans ”sida” så har vi en knopplist, där hans morgonrock, min absoluta favoritspegel och lite piff hänger! Alltså är inte spegeln så fin? Jag tycker den gör sig riktigt fint i sin enkelhet, du hittar den hos Solhem inredning som för övrigt har ett otroligt fint utbud av inredning överlag!

Kram Matilda

3 Kommentarer

  • Vad fint! Spännande och modigt att ha så mörk färg i sovrummet… Eller är känns hela rummet så mörkt? Åh jag ser gärna fler bilder! Väldigt fint iallafall! ? Kram

    • Kände mig faktiskt lite modig! Var tveksamt länge till om det blev för mörkt men nu är jag så glad för den mörka färgen. Hela rummet är så mörkt, inkl garderober och dörren, allt inmålat. Så det är verkligen grått!:) Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *