NYHETER I GARDEROBEN

Fick många frågor igår om de kläder jag visade i storyn, två nya guldkorn! Jag är inte särskilt förtjust i att gå i butiker, så jag är en hemmaklickare! En gossig stickad tröja och en plisserad kjol som funkar årets alla säsonger! Tröjan har en liten glittring kant mellan varje färg, den som gör tröjan tycker jag. Jag har tröjan antingen ihop med kjolen eller lite nedstoppad i ett par jeans, oftast med en kraglös skjorta under. Tröjan har jag beställt från ASOS, som mycket annat av mina kläder. Tänkte länka här men fick inte till det men sök på ”Knitted striped jumper” så bör den komma upp:)Kjolen, en enkel svart, vadlång. Funkar både med tjockare strumpor under eller jeans, ihop med stövletter. Det jag gillar med denna till skillnad från många andra är att fodret är lika långt som kjolen! Många andra har ett kortare foder vilket jag inte gillar. Länken funkade inte här heller så sök på ”ASOS pleated skirt midi”.

Nu ska vi åka in till vänner i stan och käka frukost ihop, ska bli mysigt!

Ha en härlig lördag alla!

M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *