bebiskläder

NYHETER!

NYHETER!

Idag provade jag lite nya kläder till Iris från märket Neuf från den franska onlineshopen Kidding. Så gulliga! Det är lite roligt att man i Frankrike räknar med att en bebis på 6 månader ska kunna ha dessa kläder. Iris är en normalstor bebis på 2 1/2 månad och kläderna passar henne perfekt nu. Det är lite olika det där! : )

Som ni vet bodde Olivia och hennes familj i Paris för en tid sen, minstingen Gillis är född där och jag minns att hon skrattade åt hur storlekarna skilde sig från vad vi är vana vid. Men hur som så tycker jag dessa somriga kläder vara ljuvliga!

Visst är de söta?

Ha en fin kväll alla!

/Matilda

6 personer gillar det här inlägget

Inga Kommentarer
TVÄTTNING OCH BEBISFAVORITER

TVÄTTNING OCH BEBISFAVORITER

Hjälp vad tiden går fort! Jag är nu i v.25 och magen växer så det knakar. Det tog lång tid innan det syntes någon mage på mig, men så plötligt för ett par veckor sen kom den med storm : )

Både jag och Johan har dragit ut på det mesta med inköp till bebisen men nu börjar vi inse att det är hög tid för att ta tag i vissa saker. I helgen blir det därför fokus på att fixa plats för skötbord och förvaring men eftersom detta är vårt första barn har vi ingen aning om hur behoven kommer se ut, så vi tar det bit för bit. Barnvagn är en sak som vi verkligen måste beställa eftersom det kan vara lång leveranstid. Vi har utvärderat lite olika modeller och kommer snart göra ett inlägg kring vårt val av vagn, det kanske kan hjälpa någon annan i djungeln! Kläder däremot har vi börjat införskaffa, så det har vi börjat tvätta upp och jag måste visa några underbara favoriter!

Det är nog inte så svårt att räkna ut könet på vår lilla bebis, fastnade i ”rosa-fällan” fast jag sa innan att jag inte skulle. Så kan det gå!

Just nu är jag väldigt förtjust i danska Konges Slöjd, de har så mycket gulliga grejer. Både kläder, filtar, lakan och gulliga leksaker. Älskar dessa små fallskärmskläder! Denna babymobil är det säkert många som känner igen, den är och har varit väldigt populär ett tag. Det är inte så svårt att förstå varför. Denna får nog ta plats ovanför skötbordet eller kanske spjälsängen längre fram. Hur gör ni med förberedelser? Jag tycker det är supersvårt med allt som ska köpas och fixas. /Matilda

11 personer gillar det här inlägget

3 Kommentarer