bebiskläder

NYHETER TILL IRIS

NYHETER TILL IRIS

I samarbete med Färg och Form Sweden

 


Som ni vet har dagarna utan Johan hemma tagit sin början och vi är inne på andra veckan. Det funkar bra och rullar på men det är ju otroligt obeskrivligt mycket roligare att vara hemma tillsammans än ensam med Iris. Men vi underhåller oss så gott vi kan om dagarna. Promenader, ligga på mage och träna nacken, jollra utan blöja.. typ så, det är väl de aktiviteterna som är stående om dagarna. Däremellan är det försök till laga mat, duscha och träffa lite kompisar! En av mina vänner fick barn tre veckor innan oss, så det är guld att bara kunna dryfta med varandra och möjlighet att ses när vi har lust!

Iris växer så det knakar, hon blev tre månader för några dagar sedan, så galet! Klädmässigt så känns det som hon är i ett mellanläge, 56-62. Vissa plagg har hon fortfarande 56 och de passar utmärkt medan andra känns supertighta. Jag har faktiskt redan börjat rena ur kläder som är för små, de får sparas till ev. syskon framöver.
Dessa små molnkläder från Färg och form Sweden har legat på vänt ett tag, de är storlek 62 och de börjar hon växa i nu, tycker de är så himla gulliga! Denna lilla mintgröna body med ett par gråa mjukisar till, så gulligt!

Har även blivit väldigt förtjust i detta mjukiskitt, allt blir så gulligt i miniatyr!

Jackan är fortfarande lite stor så den får vänta ett tag. Både överdelen och underdelen är i storlek 62 men hon har väl långa ben kanske?

Mitt favoritplagg från Färg och Form Sweden är en pyjamas som jag fullkomligt älskar! En smart typ av pyjamas som jag tänkte visa i ett annat inlägg.

Nu ska jag och Iris köra dagens nackövningspass och sen ska jag försöka pilla i mig lite mat!

Ha en toppdag alla!
Matilda & Iris

Inga Kommentarer
NYHETER!

NYHETER!

Idag provade jag lite nya kläder till Iris från märket Neuf från den franska onlineshopen Kidding. Så gulliga! Det är lite roligt att man i Frankrike räknar med att en bebis på 6 månader ska kunna ha dessa kläder. Iris är en normalstor bebis på 2 1/2 månad och kläderna passar henne perfekt nu. Det är lite olika det där! : )

Som ni vet bodde Olivia och hennes familj i Paris för en tid sen, minstingen Gillis är född där och jag minns att hon skrattade åt hur storlekarna skilde sig från vad vi är vana vid. Men hur som så tycker jag dessa somriga kläder vara ljuvliga!

Visst är de söta?

Ha en fin kväll alla!

/Matilda

Inga Kommentarer
TVÄTTNING OCH BEBISFAVORITER

TVÄTTNING OCH BEBISFAVORITER

Hjälp vad tiden går fort! Jag är nu i v.25 och magen växer så det knakar. Det tog lång tid innan det syntes någon mage på mig, men så plötligt för ett par veckor sen kom den med storm : )

Både jag och Johan har dragit ut på det mesta med inköp till bebisen men nu börjar vi inse att det är hög tid för att ta tag i vissa saker. I helgen blir det därför fokus på att fixa plats för skötbord och förvaring men eftersom detta är vårt första barn har vi ingen aning om hur behoven kommer se ut, så vi tar det bit för bit. Barnvagn är en sak som vi verkligen måste beställa eftersom det kan vara lång leveranstid. Vi har utvärderat lite olika modeller och kommer snart göra ett inlägg kring vårt val av vagn, det kanske kan hjälpa någon annan i djungeln! Kläder däremot har vi börjat införskaffa, så det har vi börjat tvätta upp och jag måste visa några underbara favoriter!

Det är nog inte så svårt att räkna ut könet på vår lilla bebis, fastnade i ”rosa-fällan” fast jag sa innan att jag inte skulle. Så kan det gå!

Just nu är jag väldigt förtjust i danska Konges Slöjd, de har så mycket gulliga grejer. Både kläder, filtar, lakan och gulliga leksaker. Älskar dessa små fallskärmskläder! Denna babymobil är det säkert många som känner igen, den är och har varit väldigt populär ett tag. Det är inte så svårt att förstå varför. Denna får nog ta plats ovanför skötbordet eller kanske spjälsängen längre fram. Hur gör ni med förberedelser? Jag tycker det är supersvårt med allt som ska köpas och fixas. /Matilda

3 Kommentarer