bebiskläder

TRE PERFEKTA PLAGG!

TRE PERFEKTA PLAGG!

Fyndade tre ljuvliga små rea-plagg till Iris i veckan. Lite sent på mellandagsrean kan man säga, men jag blir bara stressad av att försöka fynda under press. Men jag är så nöjd med mina tre vår/höstplagg.

Just nu har Iris storlek 68-74, men jag köpte 86. Tycker bara det är gulligt att få kavla upp ärmarna lite och så kan hon ha plaggen längre.

Först en liten klänning med ett knyte i fram, jag tycker den är otroligt gullig!

Sen blev det en stickad väst med små bollar vid knäppet.

Sist men inte minst en kofta men små ursöta fransar på!!

Bra och användbara köp, alla tre från Zara.

Rean är fortfarande igång på Zara och jag tror faktiskt att dessa plagg finns kvar!

Kram

Matilda

1 Kommentar
ETT LITET UNIVERSUM

ETT LITET UNIVERSUM

Någon gång under min graviditet med Iris vet jag att det slog mig hur otroligt mycket fina barnsaker det finns! Det var ju ett helt outforskat område för mig, både när det kom till kläder, inredning och vad man egentligen behöver till en bebis precis i början.

Nu börjar Iris bli stor, 6 månader imorgon. Det är precis som alla säger, tiden går så fort! Precis i början tyckte jag dagarna sniglade fram, nu tvärtom. Tiden blir för första gången väldigt konkret, jag ser ju på Iris vad tiden gör med hennes utveckling, häftigt!

Jag hittade under nio månaders intensivt googlande på barngrejer, väldigt mycket söta barnkläder. Och ni som ännu inte upptäckt The Tiny Universe, ni kommer att dö sötdöden nu:) Barnkläder med det lilla extra kan man lugnt säga! Iris nyårsstass är därmed säkrad: ) I förra veckan fick jag hem en magisk låda med så otroligt gulliga saker. Redan vid öppningen var jag såld, så fint paketerat.

Mycket i svart/vitt och med roliga detaljer som fjädrar, rosetter och andra gulliga saker som gör helheten!

Iris tyckte det va väldigt spännande med de fluffiga armarna och eukalyptuskvisten var otroligt rolig att klämma och känna på!

Här har Iris på sig The Tiny body fur ihop med Tuxedo pants ?

Vad tycks?

/Matilda

Inga Kommentarer
NYHETER TILL IRIS

NYHETER TILL IRIS

I samarbete med Färg och Form Sweden

 


Som ni vet har dagarna utan Johan hemma tagit sin början och vi är inne på andra veckan. Det funkar bra och rullar på men det är ju otroligt obeskrivligt mycket roligare att vara hemma tillsammans än ensam med Iris. Men vi underhåller oss så gott vi kan om dagarna. Promenader, ligga på mage och träna nacken, jollra utan blöja.. typ så, det är väl de aktiviteterna som är stående om dagarna. Däremellan är det försök till laga mat, duscha och träffa lite kompisar! En av mina vänner fick barn tre veckor innan oss, så det är guld att bara kunna dryfta med varandra och möjlighet att ses när vi har lust!

Iris växer så det knakar, hon blev tre månader för några dagar sedan, så galet! Klädmässigt så känns det som hon är i ett mellanläge, 56-62. Vissa plagg har hon fortfarande 56 och de passar utmärkt medan andra känns supertighta. Jag har faktiskt redan börjat rena ur kläder som är för små, de får sparas till ev. syskon framöver.
Dessa små molnkläder från Färg och form Sweden har legat på vänt ett tag, de är storlek 62 och de börjar hon växa i nu, tycker de är så himla gulliga! Denna lilla mintgröna body med ett par gråa mjukisar till, så gulligt!

Har även blivit väldigt förtjust i detta mjukiskitt, allt blir så gulligt i miniatyr!

Jackan är fortfarande lite stor så den får vänta ett tag. Både överdelen och underdelen är i storlek 62 men hon har väl långa ben kanske?

Mitt favoritplagg från Färg och Form Sweden är en pyjamas som jag fullkomligt älskar! En smart typ av pyjamas som jag tänkte visa i ett annat inlägg.

Nu ska jag och Iris köra dagens nackövningspass och sen ska jag försöka pilla i mig lite mat!

Ha en toppdag alla!
Matilda & Iris

Inga Kommentarer