electa

VARFÖR VÄNTADE JAG SÅ LÄNGE?

VARFÖR VÄNTADE JAG SÅ LÄNGE?

I takt med att åren passerar har hårstråna på min haka och överläpp blivit fler och fler och dessutom grövre. En enda dag utan pincett och jag fick panik! Jag har såklart haft tankar på att göra något men det har blivit, som med så mycket annat, bortprioriterat och jag har i ärlighetens namn varit lite skeptisk. Tills jag träffade Marie på Electa! Vilken pärla!

Hon förklarade för mig att det fungerar -att hårstråna faktiskt kan försvinna. För alltid! Man får jobba i omgångar med mirakelmaskinen som ni ser nedan, detta för att komma åt alla hårstrån som har olika utväxtfaser. Det är en laserstråle som hittar hårstrået och bränner bort skiten. Det är lite obehagligt och det luktar lite bränt men sååå värt det! Jag fattar inte varför jag väntat så länge!

Efter nu 4 behandlingar kan jag i princip slänga pincetten och hyn har blivit bättre på köpet för att jag pillar mindre. Jag vill gärna poängtera att detta inlägget inte är ett betalt samarbete, jag är galet nöjd och glad och vill berätta det!

Så här gött har jag det efter ”laserbehandlingen” -när mitt skägg-problem är löst kommer jag definitivt ändå besöka Electa för att få välbehövd egentid. Att bli ompysslad (och bli snyggare på köpet) är egentid deluxe  tycker jag och Maries mjuka händer gör underverk!

Jag har upplevt att jag är väldigt svullen kring ögonen på mornarna och att det tar tid innan det lägger sig -knappt jag kan måla dit eyeliner längre! Marie hade några tips för att råda bot på detta -DePuffing Eye Serum (den gröna ”pennan” till höger i bild). Jag har testat nu i någon veckas tid och det är så bra! Små metallklot som släpper serum samtidigt som man drar den under och över ögat – inifrån och ut.

Det andra tipset jag fick var att använda Deep Hydration Treatment – man lägger på ett lager om kvällen och sover med det. Passar mig perfekt för jag vill gärna vara effektiv. En mandelstor klick fördelas i ansiktet efter dusch och sen är det klart 🙂

Ge er själva lite love!

/Olivia

2 Kommentarer
EVENT på ELECTA

EVENT på ELECTA

Förra torsdagen var det alltså dags för Moe of Sweden att testa vingarna när det gäller event! Tillsammans med vår grymma bloggkollega Christin aka midiss på Instagram roddade vi ihop hela härligheten som ägde rum på Electa i Malmö. Man kan väl säga att det kändes gott att det var en långhelg som väntande efteråt… för vila behövdes, MEN det är värt allt slit och fixande för den positiva feedback vi fick och all energi man får med sig!

 

Gott småplock serverades på skärbrädor från MOE & Grandpa såklart 😉

Den stora behållningen är ju som sagt alla inspirerande människor man träffar på en sån här tillställning. Jag blir alltid lika överraskad av hur många duktiga och framgångsrika kvinnor det finns runt mig! En av dessa var Frida, en riktig stjärna! Inte bara en makalös fotograf (bilden ovan är tagen av henne) utan också en bloggerska med krut i. Läs, njut, inspireras och kanske provoceras!

 

Det stora blomsterarrangemanget blev nog det mest fotograferade under kvällen, och det förstår jag! En magisk kreation gjord av Bara Blommor!         Bild lånad av Frida G Svensson

 

Det här är Marie som är klinikansvarig på Electa i Malmö, en riktig pärla som har koll på allt du behöver veta om hudtyper, syror, masker, diverse behandlingar och celluliter(!) Chokladen hon bjuder på kommer från Chocolatte och jag lovar, dessa var som ljuv musik på tungan!

           Bild lånad av Mirijam Geyerhofer

                   Bild lånad Chocolatte

 

Sist men inte minst måste jag ju skryta lite om goodiebagen! Tänker att bilden säger allt… sköööön goodiebag va? Läs gärna mer här om produkternas egenskaper och effekter. Frida har koll på allt 🙂Bild lånad av Frida G Svensson

 

Nästa gång hoppas jag på ett event där vi kan köra i ännu större skala! Håll utkik!

Kram Olivia

4 Kommentarer
FÖRFALLET

FÖRFALLET

Plötsligt händer det. Förfallet! Det kommer inte alls smygande… en dag bara ser man det i spegeln! Så nu har jag påbörjat en liten resa som jag förhoppningsvis kommer ur som en ny och lite fräschare människa. 2 saker står överst på listan;

  1. Skägget ska väck! Plockar den sabla hakan med pincett vareviga dag, men denna behandling får jag vänta med tills efter sommaren då solen inte gör gott för den typen av behandling
  2. Pigmentfläckar och rodnader ska försvinna eller reduceras så gott det går!

Jag träffade Marie som är en sjukt duktig hudterapeut med magiska händer. Vi började med en ansiktsbehandling -och jag fattar ärligt inte varför jag inte gör det oftare. Unnar mig den lyxen helt enkelt. Hon tipsade mig om några bra produkter att använda hemma för bästa effekt av ansiktsbehandlingen.

Sedan fick jag testa något som är helt nytt för mig! LPG-Endermologie – man kläs in i en kroppsstrumpa och en maskin knådar en – det är inte bara skönt! Läs mer här om alla effekter och resultat med detta.

(Bild lånad av Electa)

Ja jag vågar inte bjuda på en bild på mig själv helt i den där strumpan men jag lovar före och efterbilder på ansiktet efter sommaren!

Önska mig lycka till!

 

/Olivia

Inga Kommentarer