emalj

MÅLA MÅLA MÅLA…

MÅLA MÅLA MÅLA…

Målning, älskar och avskyr det.. . det tar aldrig slut, så mycket möbler och grejer som ska målas! Började med att sätta tänderna i dessa små söta stolar och bord till Iris rum för ett tag sen. Det tar sin tid men det är ett väldigt bra tips på hur man kan skapa nytt av gamla grejer som kanske ”gjort sitt”.

Bordet är ett gammalt soffbord som jag köpte på loppis för många år sen. Vi sågade av benen lite så det skulle passa i höjd och sen var det bara att gå på med slipning.

Stolarna är fynd från Blocket, älskar man inte blocket? Tycker det är ljuvliga små stolar!

Färgerna blev en mörk gråblå som går ton i ton med bakgrundsfärgen i tapeten från Photowall för Garbo & Friends och en färg är samma som väggarna i Iris rum.

Slipning, finns något tråkigare men också viktigare? Puh, tar tid och dammet flyger överallt.

Efter en första strykning så inser jag att det lär bli många fler…

Resultatet kommer längre fram!

Matilda

1 Kommentar
LÄGENHETSSTYLING PART 3 -KÖKET

LÄGENHETSSTYLING PART 3 -KÖKET

Bilder från köket! Är helnöjd med resultatet, ibland blir man nojig av alla val och beslut som ska tas… Den lilla öppna hyllan blev ett mysigt inslag. Det är en vanlig trähylla som vi sågat och målat i väggkulören. Konsolerna (egentligen bara vanliga beslag) målades också i samma färg och frästes in i hyllans underkant för att synas så lite som möjligt.

Flera av detaljerna på bilderna kommer från världens sötaste butik, Ängshem inrederi! Saxen är jag bara helt förälskad i! En rejäl, praktisk och snygg hushållssax! Mitt bästa presenttips tillsammans med en blombukett 🙂

Belysningen är också på plats med läckra lampor från H. P Skjalm som ni hittar här! Bra pris också!

Kram Olivia

2 Kommentarer