kinfolk

VÅRA BÄSTA JULKLAPPSTIPS

VÅRA BÄSTA JULKLAPPSTIPS

Hur firar ni jul i år? Vi kommer att fira jul tillsammans med våra respektive familjer tillsammans med vår mamma och hennes man i Blekinge. Vi brukar försöka synka så vi firar tillsammans där vartannat år, då brukar vi också klämma in lite julmys tillsammans med pappa, hemma hos farmor och farfar som bara bor ett stenkast från mamma.

Men detta med julklappar, det ger onekligen lite stresspåslag varje jul. Vi fastnar själv mellanåt när det kommer till klappar så vi tänkte inte bara tipsa ur utan också oss själva:)

Vi brukar köpa till barnen (med måtta!) och sen lottar vi vem som ska köpa till vem mellan alla som firar Julaftonen ihop och satt ett maxbelopp innan. Det har funkat bra och blir lagom! Ibland adderar vi även en billig klapp som vi kör en lek kring.

Så för er som går och kliar er i bakhuvudet, här kommer några av våra favoriter som kanske kan ge lite inspiration!

Förutom nedan tips, så tycker ett tips är VIKTIGARE än andra. Att alla kan skänka en slant till Barncancerfonden, bidra till att fler barn får en andra chans till livet! 

Vi har fått några grymma rabattkoder att dela med er, så vi börjar med dessa direkt!

Den första vi vill tipsa om är kaschmirkläder från Davida Cashmere! (adlink) De mjukaste kläderna du kan tänka dig i härlig kashmir! Håller värmen och är perfekt för kalla vinter dagar! Har levt i dessa kläder sedan Iris föddes : ) Just nu har du 15 % på hela sortimentet fram till 31/12 använd kod: JUL15

Klockor klockor, kan man få för många? Just nu erbjuder Daniel Wellington 15% rabatt på HELA sortimentet, gäller över hela världen hela december ut. Passa på! Kod: MOEOFSWEDEN15

Liljehomlensljus: Ljus kan man aldrig få för mycket av. Finns massor av härliga färger att välja mellan!
Cottonmade: Ljuvliga handdukar i vackra färger
Ecooking: Ekologisk hudvårdsserie som huden älskar!
Mumbai Sthlm: Smycken smycken! Otroligt design och magisk vackra, man vill ha alla!
Broste Copenhagen: Vackert porslin, denna modell heter Nordic sea och finns i massa olika produkter.
A.Andreassen: Innetofflor som man inte kan leva utan! Dessa är i grått läder, helt underbara.
Elina Dahl:
 Älskar detta prickiga mönster, finns i skärbräda, bricka mm.

Och sen lite inspiration till barnen såklart!

Fashionell: Söta posters med olika djurmotiv, eller en födelseposter med namn, födelsedag, vikt, längd och tid.
Maria Åkerberg: Ljuvliga ekologiska produkter som passar utmärkt till barn och som bara innehåller bra saker!
Les Enfants: Världens bästa muslin filtar, alla måste ha! Finns i grått/vitt och rosa/vitt.
Isa Form: Ögonblickskort, otroligt söta. Man fotar alla små förtryckta framsteg med datum på kortet, urgulliga!
Tellkiddo: Tygpåsar med olika mönster för leksaker eller annat plock!
Lille Oktober: På bilden nappband och bitring, men hon som gör dessa har massor med andra så fina saker. Små kragar, rosetter, kuddar mm.

Hoppas detta gav lite inspiration på vägen!
Kram från oss

 

 

 

Inga Kommentarer
NÅGRA FAVORITER

NÅGRA FAVORITER

Inlägg i samarbete med Kronaby

Det senaste accessoartillskottet hos mig är en klocka från Kronaby, som inte bara är snygg utan smart också! Jag är så nöjd över valet i guld för det passar mina övriga vardagssmycken. Jag har såklart alltid på mig min vigselring och favoriter att hänga i öronen är min morgongåva. Tillsammans med klockan och några småringar blir det en bra bas som passar med det mesta! Nu önskar jag mig bara en ring till med lite extra bling, typ en stor diamant 😉

Jag bad mitt teknikfreak till man att hjälpa mig att få igång klockan och koppla den till tillhörande app och samtidigt ville jag veta vad han tyckte om funktionerna. Nedan kan du läsa hans tankar;

”Härom veckan kom Olivia med en kartong och sa ”du är bra på sånt här tekniskt, kan du inte hjälpa mig?”. Jag kollade på kartongen och såg en snygg traditionell klocka och undrade i mitt stilla sinne om hon blivit galen. Skulle hon ha hjälp med att ställa in tiden? Så var givetvis inte fallet utan detta var en smart watch med en traditionell analog urtavla och 3 knappar på sidan – och remmen var varken tyg eller gummi. Snygg och proper minsann! Knapparna var konfigurerbara med appen, lätt och intuitivt att välja mellan uppenbara funktioner men också några innovativa och smarta. Inställningar för diskreta vibrationer vid SMS och samtal och ett antal andra smarta funktioner gjordes och fem minuter senare lämnades klockan tillbaka till Olivia med en enda fråga: ”Varför tog du inte en herrmodell”?

Just nu är jag mest glad över stegräknarfunktionen! Behöver samla steg som sjutton efter en lång sommar av slöa dagar med vin och god mat i överflöd.

Kram Olivia

1 Kommentar