mobilskal

SKAL SOM ACCESSOAR

SKAL SOM ACCESSOAR

Inlägg i samarbete med Richmond & Finch och Huawei Sverige

| #myhonor | Det här med mobilskal går ju lite i vågor, eller iallafall vad syftet med skalet är. Jag minns en av mina första mobiler för sisådär 17 år sen, då bytte man skal för att hotta till telefonen lite. Sen kom en tid när man tyckte telefonerna va hotta i sig själva och då köptes det så neutrala skal för att skydda mobilen från stötar och skärmsprickor. Numera är det en kombination av skydd och att kunna sätta sig egen personliga touch på sin telefon, och de byts ut titt som tätt. Jag tycker det är kul att kunna matcha och kombinera mina skal med och andra accessoarer lite beroende på tillfälle och känsla. Här kommer några sätt att kombinera! Favoriten är nog ändå klassiskt svart med silver! | #forthebrave |

Vilken kombination gillar du bäst?

Inga Kommentarer
FAVORITKRÄMER OCH MAGEN I V. 28

FAVORITKRÄMER OCH MAGEN I V. 28

Under graviditeten har jag haft extra behov av att smörja mig, inte bara på magen utan även händer och läppar. Det hänger såklart även ihop med årstiden, klassiskt med torr kropp och självsprickor på fingrarna. Dessa tre är mina absolut favoriter, alla från Elizabeth Arden!

Den första är en olja med sprayhatt på, den doftar underbart, blir inte för klibbig och är lätt att smörja med. Denna använder jag minst varje kväll till magen. Försöker smörja magen morgon och kväll för att förhoppningsvis undvika bristningar (även om jag vet att det sägs att det inte hjälper) och det ger en väldigt skön känsla.

Den andra är en underbar handkräm! Jag har testat många handkrämer och är lite beroende av att smörja händerna, och denna toppar min lista. Går snabbt in i huden och blir inte kladdig.

Den sista, klassiska favoriten! Använder till allt! Läppar, självsprickor, torra partier, sår osv. Oändliga användningsområden. Denna kan jag inte leva utan : )Har ett par tuber i olika storlekar som jag ser till att ha med mig vart jag än går.

Magen växer så det knakar och nu är jag inne i v.28. Börjar bli ganska nöjd med att vara gravid nu. Känner mig redan otymplig, stor och det där ”gravidglowet” har lyst med sin frånvaro under hela graviditeten : ) … men det sägs ju att när man väntar en tjej så tar hon all glow och för mig känns det verkligen så. Några fler preggosar här inne?

Så här ser magen ut nu, v.25 och v.28 – det går undan!

Just det! Mobilskalen som jag har olika på bilderna är från Richmond & Finch. De släppte en ny kollektion nu i början på mars och det i höger i bild är från den. Finns massa härliga varianter! Den vänstra är från i höstas, vet inte om den fortfarande finns kvar, men in och kolla!

1 Kommentar