ring

DRÖMMIGA SMYCKEN

DRÖMMIGA SMYCKEN

I samarbete med Pearls of Freja

Härom dagen fick vi hem dessa ljuvliga smycken i silver, en otroligt fin ring och ett halssmycke med valda initialer på. Hur gulligt? Den här tjejen är så duktig och har så mycket fina saker! Just nu får du 20% på hennes sortiment om du uppger koden: MOEOFSWEDEN, så passa på! Kanske redan beställa en julklapp eller något till en kommande födelsedag? Ibland är det bara så skönt att få ligga steget före och inte panikhandla julklappar veckan innan, eller hur! ?:)

Nu är det dags för läggning av barn och sen lite tid för oss vuxna!

Hoppas ni alla får en skön kväll, imorgon har redan halva veckan gått 🙂

Kram från oss

Olivia & Matilda

Inga Kommentarer
NÅGRA FAVORITER

NÅGRA FAVORITER

Inlägg i samarbete med Kronaby

Det senaste accessoartillskottet hos mig är en klocka från Kronaby, som inte bara är snygg utan smart också! Jag är så nöjd över valet i guld för det passar mina övriga vardagssmycken. Jag har såklart alltid på mig min vigselring och favoriter att hänga i öronen är min morgongåva. Tillsammans med klockan och några småringar blir det en bra bas som passar med det mesta! Nu önskar jag mig bara en ring till med lite extra bling, typ en stor diamant 😉

Jag bad mitt teknikfreak till man att hjälpa mig att få igång klockan och koppla den till tillhörande app och samtidigt ville jag veta vad han tyckte om funktionerna. Nedan kan du läsa hans tankar;

”Härom veckan kom Olivia med en kartong och sa ”du är bra på sånt här tekniskt, kan du inte hjälpa mig?”. Jag kollade på kartongen och såg en snygg traditionell klocka och undrade i mitt stilla sinne om hon blivit galen. Skulle hon ha hjälp med att ställa in tiden? Så var givetvis inte fallet utan detta var en smart watch med en traditionell analog urtavla och 3 knappar på sidan – och remmen var varken tyg eller gummi. Snygg och proper minsann! Knapparna var konfigurerbara med appen, lätt och intuitivt att välja mellan uppenbara funktioner men också några innovativa och smarta. Inställningar för diskreta vibrationer vid SMS och samtal och ett antal andra smarta funktioner gjordes och fem minuter senare lämnades klockan tillbaka till Olivia med en enda fråga: ”Varför tog du inte en herrmodell”?

Just nu är jag mest glad över stegräknarfunktionen! Behöver samla steg som sjutton efter en lång sommar av slöa dagar med vin och god mat i överflöd.

Kram Olivia

1 Kommentar