NYA KNOPPAR TILL HALLGARDEROBEN

Vi har ledsnat på de trista knopparna som sitter på garderoben i hallen och bestämde oss helt enkelt för att pyssla ihop nya på egen hand. Som vanligt så går det ganska smidigt när allt saker som behövs är inköpta och valen av alternativ successivt har sorterats bort : )

Du behöver följande för att göra dessa handtag:

  • Håltång
  • Läderband
  • Krokspik
  • Tumstock
  • Penna

Det första jag gjorde var att testvika en oklipp remsa för att se hur lång jag ville ha den. Därefter måttade jag ut längden och vek sedan ihop den så som jag tänkte att den skulle bli. Jag pressade ganska hårt så att jag enkelt kunde lägga ifrån mig läderbandet och lätt se hur jag vikt.

När jag var nöjd med vikningen markerade jag vart knoppen ska sitta på bandet med en penna, sen ladda tången! Eftersom bandet är vikt tre gånger fick jag ta ett lager i taget för att komma igenom.

För enkelhetens skull så gjorde jag först klart ett som jag sen kunde använda som mall. När alla var klara skruvade jag i skruven och sen var det bara att montera på plats.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *