DIN FÖRSTA BOK

Jag har letat efter en så här “första bok” ett tag och tycker utbudet är sådär faktiskt. Denna köpte jag på Åhléns men såg också att den fanns på Adlibris till något bättre pris, men runt 200 kr. Jag föredrar annars att handla på nätet men när det kommer till denna typen av bok så vill jag bläddra i den för att se hur den ser ut invändigt, och det verkar omöjligt att googla sig till. Jag tänkte visa några uppslag här som kanske kan vara till hjälp för någon annan som letar.

I denna finns det lite olika flikar för olika delar av barnets första tid. Det jag tyckte var bra var att det fanns mycket plats för foton men också lite roliga delar som gör att jag tror gör att barnet själv kommer tycka det är lite roliga att kika i den.

Som här, man viker ut hela sidan och det är lite fina figurer och lite dimensioner av lager som gör det mer spännande. Dessutom finns det kuvert på vissa sidor för ex. ultraljudsbilder, första hårtussen och för barnets första meningar.

Jag är väldigt nöjd med den och ska försöka vara duktig på att fylla i. Min egen är lite halvfull, men det blir väl så med andra barnet. Olivias är väsentligt mycket mer omfattade : )

Ha en skön kväll!
Matilda

 

 

 

4 Kommentarer

  • Jag har googlat efter uppslag och hittade hit efter en hel del klickande. Tack för flera bilder och beskrivande text. Tycker boken ser väldigt fin ut och ditt inlägg gjorde att jag kunde bestämma mig, så tack! 🙂

    • Vad roligt att det var till hjälp! Köpte samma till min nr 2 som kommit nu, tycker fortfarande att det är en lagom omfattande bok! Lycka till och god fortsättning 💙

  • Hej! Håller också på att leta just nu och hittade ditt inlägg. 🙂 Finns det uppslag att skriva och klistra In bild månad för månad under det första året?

    • Åh, jag minns inte och är precis i en flytt så har lite dålig koll på vart den där. Men fanns många uppslag med utrymme för egna bilder👍🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *