Det är omvälvande att få barn, så mycket nytt att ta in och lära sig. De första två veckorna med Iris gick åt till att få henne att gå upp i vikt då hon dalade lite väl mycket efter att hon kommit ut. Så första tiden kan man säga att jag satt och ammade konstant och när jag inte ammade pumpade jag för att kunna tillmata henne. Nu har hon tagit ikapp med vikten och kurvan går stadigt uppåt vilket känns skönt. Lite sömn och lite mat för oss andra två, men det känner nog många igen! Hur som helst, det har varit energikrävande, så gissa om jag blivit glad för presenter och blommor som kommit från kända och okända håll. Vill också passa på att tacka för alla grattishälsningar som vällt in från er, så gulligt! <3 Tänkte visa några av de överraskningar som kommit via nya kontakter via Instagram.

Måste säga att det verkligen är så fantastiskt med Instagram, vilka nätverk det skapar och vilken energi det ger. Kolla in detta gulliga från Studio Romeo som kom på posten som ett grattis till bebisen. En fransk tjej som har bärsjalar och superfina runa filtar!

Sen kom det ytterligare ett paket från ett företag som jag aldrig hört om innan Artipoppe! De gör också bärsjalar i magiskt vackra, i lite kraftigare material som jag tror blir helt perfekt till hösten!

Dags för amning, hörs snart igen!
Kram Matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *