Snart är det vardag igen. Johan börjar jobba nästa vecka, Olivia och Magnus började idag. Det har varit otroligt lyxigt att ha varit hemma tillsammans Iris första 2 1/2 månad, men snart slut på det alltså. Funderar redan nu på hur rutinerna kommer se ut och hur jag får tid till saker utan Johans extra händer, men det faller nog också på plats så småningom:)

Idag skiner solen i Stockholm så visiter ut det sista av sommaren tillsammans och tog en promenad och köpte glass StikkiNikki, vegansk hemmagjord glass. Gott gott! Däremot slog den inte FRYST på Kungsholms strand:)

StikkiNikki ligger på Hornsbergsstrand och jag tror att den är relativt nyöppnad. Det var iaf första sommaren som jag noterade butiken. 

De har rätt ball färgsättning i glassbarer, cerise med massa ikoner på, man blir liksom glad när man knallar över tröskeln!


Vi tog två skopor i en bägare, lemon poppy-seed och Johans stående favorit oavsett vad det handlar om, salta caramel! Tycker lösglass i glassbarer är rätt dyrt, 55 kr betalade vi. Har det alltid varit så eller har det ökat? Tycker även typ GB saltat på sina priser för en enkel glass. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *