CELEBRATE GUDRUN

I samarbete med Printler

 När vi la ut denna bild i vårt instaflöde så fick vi massor av frågor kring denna färgsprakande och härliga poster! Vi förstår varför för den är verkligen så otroligt härlig och ger vilket rum som helst liv och väcker nyfikenhet!

Postern kommer från Printler som säljer fotokonst och tavlor online, urvalet är enormt och de har verkligen något för alla! Vi rekommenderar att gå igenom alla kategorier för att kunna beta av lite åt gången 🙂

Men åter till denna magiska tavla! Det är en print av Lisa Love, och hon säljer sina prints ett tag och sedan tar hon bort de för att lägga upp nya. På så sätt blir det såklart ingen massförsäljning och det blir ett mindre antal som florerar runt. Så just denna finns inte längre, däremot har hon andra nya balla prints. Kolla in här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier