ANDRA ADVENT

Hej på er!

Jag fattar inte riktigt att det redan är andra advent?! Varför är det typ samma sak varje år, december går för fort! Å andra sidan tycker jag, just i år, att det är ganska skönt. Längtar så tills huset är klart och vi kan få flytta in!

Inatt har vi haft en supernatt! Iris somnade vid 19.30 igår, vaknade till vid 02 då vi tog över henne till vår säng. Sen sov hon till 06! Magiskt! Så adventsmorgonen blev riktigt skön.

Idag blev det risgrynsgröt och skinkknäcke till frukost- så gott! Årets första gröt för mig! Men alltså detta vad man har på gröten varierar så mycket i vår familj, har det med traditioner från ens landskap att göra?

Johan vill ha sirap (gotlänning), Olivias man Magnus ska ha saftsås (skåning), jag och Olivia har honung på (är västgötar men uppvuxna med föräldrar från Blekinge) och mammas man tror jag kör kanel och socker (sörmlänning). Vad har ni helst på?

Nu har Johan dragit iväg till IKEA för att köpa ett skål och lämna i huset, sen ska vi iväg till en vän på adventsfika!

Mysig advent till er alla!

Kram Matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *