Jag förstår att många varit nyfikna på hur vårt badrum på övervåningen tillslut blev! Var många turer fram och tillbaka, så pass många att jag var nära att ge upp. Med facit i hand tror jag det var bra att vi fick vrida och tänka om, för oj oj vad nöjda vi nu blivit!

Minns ni?

Vi gjorde badrummet större, både genom att utsöka utan men också genom att slå ihop dåvarande WC och duschrum.

Nu är det som ni förstår en hel del piff kvar, men vill ändå visa hur det ser ut nu.

Vet inte vad jag är mest nöjd med, men älskar hyllan, kakel och klinkerval ihop med väggfärgen. Duschväggen och kommoden är typ det bästa någonsin! Ska visa er bättre med duschväggen, men den går vägg till vägg. Kommoden, med tvättställ i tunt glas och magiska förvaringsinsatser som är rena drömmen för alla med massa småplock! Ska även visa dessa i ett eget inlägg.

På väggen mittemot så har vi duschhanddukar hängandes och även en liten pall. En väldigt liten användbar pall som jag eller Johan sitter på när Iris badar i badbaljan: )

En sista bild i lite bredare perspektiv. Vad tycker ni?

I övrigt forsätter vi jobba oss fram. Vi sätter upp små mål varje dag så vi får saker gjort. I helgen har vi haft Johans mamma här som fokuserat på Iris så vi kunde göra ett enormt röj uppe i förråden.

Vad är ni nyfikna på att se härnäst? Min hjärna är så full av saker så behöver er hjälp: )

Kramar Matilda

3 Kommentarer

  • Superfint!! Verkligen! Det blev marmor för oss i stora badrummet också, dock blev våra plattor mer åt det gråa hållet när de blev blött efter fixen. Trodde det skulle blekna men verkar inte så! Blev fint ändå, körde golv och upp mot en vägg, har snedtak så det blev snyggt 🙂 elekrikern kommer imorgon och installerar spottarna o resten där inne! Så kul!

    • Men det låter väldigt snyggt! Vårt blev vitare än jag trodde haha, men är väldigt nöjd!
      Vad kul att spottar och sånt kommer på plats nu – blir nyfiken på att se!! 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier