TACK ?

Tack för alla otroligt fina kommentarer kring mitt inlägg tidigare idag! Blev helt golvad av allt klokt och bra som skrivits både på IG och här på bloggen. Och tack alla ni som delat era erfarenheter kring liknande situationer. Betyder mycket för mig, mer än jag trott!

Ska verkligen se till att ta professionell hjälp så detta inte ska ta överhand i mitt/vårt liv. Och jag vill för allt i världen inte överföra mina rädslor till min lilla höna, hon ska inte ha en mamma med överdriven oro (oron finns det förmodligen gott om ändå när det kommer till barn).

Har redan börjar googla runt efter samtalsterapeuter och psykologer, vilket ska man välja? Passar på och hör med er om någon sitter på en bra kontakt värd att testa. Lämna gärna en kommentar eller maila!

Tack igen från mig och Iris som idag har riktigt grym frans-match!

Mitt lilla gos, fortfarande lite förkyld och därmed ganska gnällig. Hon satt och pillade med mina ringar en lång stund, söt!

Tack igen! ?

Kram Matilda

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *