TRÖTT PÅ MÖBELMÅLNING

Precis så ja! Nu får det gå lång tid innan jag pallar sätta mig och slipa, måla, slipa och måla fler möbler. Alltså jag tror varje gång jag börjar att ”det blir kul att måla” men faktum är att jag tycker det är riktigt tråkigt. Jag gillar mest när projekt går fort och resultatet är någon, max några, timmar bort. Att låta färg torka för att sen slipa lite till och måla igen, 100 gånger är inte min grej.

För att dra ut på färdigställandet ytterligare kom vi på att vi skulle dela av vår gamla Billy-hylla med mindre lodräta hyllplan, ja ni hör ju. Det kröp typ i mig!

Men nu är Iris möbler klara! Gjorde det sista precis innan påsk. Jag har använt mig av Beckers lackfärg i kulörerna Emalj (som är på väggen i Iris rum) och även Port, en blågrå kulör som jag är väldigt förtjust i.

Ni får snart se hur fint det blev!

Matilda

3 Kommentarer

  • Trevlig färgen blev på stolen! Vad heter färgkoden? Funderar på att måla om vitrinskåpet till en mörkare grå ton och den där kanske skulle passa. ??

    • Ja den blev så fin, målade stolarna i två olika färger. Båda från Beckers, den ljusa som är en grön/grå heter Emalj och den mer blå Port. Vet inte färgkoden på rak arm men du hittar den nog på Beckers hemsida??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *