HELGAKTIVITETER

Att ha mamma här, vilken avlastning och hjälp! Hon har varit här sen i måndags och det har varit ren lyx att få sovmorgon VARJE morgon och att hon tagit så mycket ansvar för Iris så jag och Johan kunnat fixa! Bakat bröd, handlat och fixat käk. Nu har hon precis åkt och det känns redan tomt.

Vi har så smått börjat i vår trädgård, som mest är en enda stor jordhög just nu. Vilket Iris älskade!:) Vi har planerat och skissat för hur det ska bli, mätt och bollat idéer. Vi har även grävt fram rabatten på framsidan där hantverkarna la all grus, sand och sten efter de grävde ner till avloppet.

Under all sten och skit fanns flera vackra vårblommor, krokus, tulpaner, snödroppar, skilla och pionbuskar.

Med gummistövlar och jordiga händer serverade mamma och hennes man kaffe och fika i det härliga vädret! Lyxdag alltså!

Igår kväll tog vi fram grillen och grillade middagen, den känslan är svårslagen efter en lång och dryg vinter!

Hoppas ni njutit av härlig helg!

Kram Matilda

3 Kommentarer

  • Vad kul med trädgårdsfix! Vår tomt är ett lerfält efter att vi byggt ut vårt hus. Så vi börjar också planera och skissa på trädgård (och uteplats) nu☺️ Vore jättekul om du ville berätta lite mer om hur ni tänker och planerar er trädgård + rabatter! Kanske en skiss på er tomt och vad ni har för tankar för olika väderstreck/områden på tomten? ?

    • Det låter som vi har samma utgångsläge!:) Vi har en ganska liten tomt till vårt radhus men ska absolut dela med mig av skisser och tankar. Kommer inom kort. Tack för input!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *