Lovade för ett tag sen att visa hur vi gjorde med duschen där uppe. Vi valde ju att skippa badkar och dra en hel duschvägg från vägg till vägg. Vi blev så nöjda med det valet, och otroligt nöjda med Macro Design och deras känsla för både design och service. Har fått så fint bemötande och hjälp kring stort och smått!

Duschen känns rymlig och riktigt snyggt att låta glasväggen ta sin plats. Behöver jag säga att jag älskar badrummet!?

Det är en måttbeställd vägg och dörr från serien Grace. Tror det tillslut blev fast vägg på 100 cm, dörr på 70 med en höj på 200 cm. Badrummet känns fortfarande väldigt rymligt tack vare klarglaset!

Gillar känslan av det rena glaset, alltså att det inte är en massa gummilister och långa kromfästen som samlar smuts. Blir enkelt att hålla rent när det bara är glas och framförallt mycket snyggare.

Här ser du hur diskreta fästena i väggen är, ett litet krombeslag (som kan väljas i andra kromfärger!)

Eftersom väggen byggdes ut några centimeter tog i vara på den ytan och gjorde ett litet hyllplan inne i duschen. Är så trött på flaskor på golvet och korgar som aldrig sitter på plats.

Min lilla sockertopp som lekte ”tittut” bakom handdukarna medans jag fotade: )

Visst blev det härligt!?

Här blir det tidig kväll, Iris har hållit oss vakna lite till och från under de senaste nätterna.

Kram på er!

Matilda

7 Kommentarer

  • Wow så fint blev. Vi håller också på att hitta en bra duschlösning. Vi har precis som erat badrum. Så kul att få se och bli inspirerad av erat?????? ungefär kostnad blev det för glasen?

  • Toppenfint! Så vill vi också ha men är oroliga för vattnet som kommer på fönstret när man duschar. Funkar det bra?

    • Tack! Inte så farligt faktiskt, kakelväggen tar det mesta plus att nischen in till fönstret är ett par dm djup. Men det är ju badrum så klart att det blir fuktigt. Alla snickerier är dock målade med färg för våtrum. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *