JUST WANNA HAVE FUN

Igår torsdagskväll var jag på en releasemiddag för en ny bloggportal som mina vänner Christin och Lina har startat. Och oh wow vad impad jag är av deras arbete! Så grymma tjejer alltså! Kolla in dukningen (helt i min smak och såklart fotovänligt!)

På Bloggportalen JWHF #jwhf hittar ni ett gäng färgstarka kvinnor och det finns något för alla! Mat, mode, inredning, vardag, resor, kids, DIY ja, allt vad livet kan innehålla!

Blomsterprakt från Florista i Malmö! Kan man någonsin få nog?

Kolla in dessa färgsprakande bombnedslag! Inte konstigt att jag blir boostad av sådana här träffar. Jag skriver som en annan av mina favvobloggare Frida, jag får girlcrush på var och varannan. Jag tycker det är underbart att träffa drivna, smarta, roliga kvinnor på det här sättet. Det gör mig stolt att vara kvinna, att vi har hittat ett forum där vi dominerar och pushar varandra!

Kram Olivia

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *