EN DAG I ROSENDALS TRÄDGÅRD

Igår förmiddag åkte vi in till stan och Rosendals trädgård. Vi hade bestämt träff med Malin, tjejen bakom det helt magiska lyckopillret till IG-kontot Poppyloveyou. Se bara! Jag kan skrolla en evighet i hennes flöde.

Malin är fotograf och jag har sedan länge fallit pladask för hennes sätt att fånga barn och familjer i stunden, så levande och så naturliga!

Men strukna klänningar och proppade med mutor knallade vi förväntasfulla upp mot café och mötte upp Malin, en sprudlade vacker och energisk tjej, gud älskade henne direkt! Hennes portfolio hittar du här.

Vi knallade runt mellan alla vackra växter och Malin fångade Iris i många olika miljöer och situationer. Längtar ihjäl mig tills vi får se bilderna!:)

Här sitter Iris på mormors lilla pall, i farmors gamla klänning och mina allra första skor. Så gulligt!

Efter vi fotat klart passade vi på att käka lunch i solen. Jag tog en vattenmelonsallad, mamma och hennes man rökta räkor och Johan slog till på en rostad kyckling.

Omgivningar ja, kolla bara…

Idag förbereder vi oss för bröllopshelg, mormor är på plats för att ha Iris ett par dagar. Ska bli så roligt att åka på festligheter bara jag och Johan!

Njut nu av fredag och sommar!

Kram

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *