Idag vaknade nog de flesta svenska fotbollsfansen upp med dålig eftersmak. Fy sjutton alltså vilket deppigt avslut igår, vi var verkligen värda att få avsluta den matchen lika. Jag blir sådär superfrustrerad över domarbeslut som är märkliga och ingen kan göra något?! Gahh och grrrrr…. den där supergivna straffen vi borde fått i början, den grämer mig. Nu ska jag inte grotta ner mig i fotbollen, är utanför VM relativt ointresserad och kan inte särskilt mycket. Gänget på Österlen var iallafall glada inledningsvis!

Idag söndag lämnade vår familj Österlen och syster Olivia, Magnus, Otto och Gillis. Vi stannade till lunch och hann både njuta av härligt väder, kossorna i hagen utanför och lunch:)

Olivia gjorde en supergod kycklingsallad till lunch. Är ändå inte sallad i alla dess former den bästa sommarmaten? Jag gillar när det blandas lite varm och kalla grönsaker, tycker det blir lite matigare då.

Efter kramar och hej då styrde vi mot Blekinge igen. Iris somnade direkt i bilen, vilket vi såklart hade tajmat in. Efter en timma vaknade hon gnällig och kokhet… feber!:/ Väl tillbaka hos mamma i Blekinge blev det Alvedon för den lilla som ganska snart gjorde verkan. Men sen har kvällen varit lite stökig till och från. Hoppas på en bra natt trots allt!

Imorgon hoppas jag på frisk Iris, sol och blå himmel så vi kan samla lite sommarpoäng!

Ha en skön kväll, nu ska vi sova!

Matilda

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier