PRICKIG MATCH!

Idag har jag och Iris prickmatchat! Fast egentligen helt ovetandes om det. Jag åkte nämligen iväg på lite jobb på förmiddagen och mötte sedan upp Johan och Iris på eftermiddagen, och då dök min lilla prickiga älskling upp!

Hennes lilla prickiga kit kommer från The Tiny Universe och är bara såå fint! En separat top och lite mjuk shortsbyxa, som lätt kan bli mer klädd med kofta och tjocka strumpbyxor när det blir kallt.

Min klänning var det bästa valet jag kunde göra i denna otroliga värme! En sval prickig klänning som jag kan knäppa upp några knappar längst ned på. Fick många frågor efter min story idag och den kommer från Chiquelle och du hittar den här.

Allt för nu, kram! ⚪️⚫️

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier