EN GLASKLAR UPPLEVELSE

Betalt samarbete med ASKO

I helgen åkte vi båda till Göteborg för ett spännande uppdrag i samarbete med ASKO.

ASKO var för oss ett ganska okänt varumärke men de tillverkar vitvaror i toppkvalitet, dessutom har de en riktigt snygg design -så inredningsnördar som vi borde haft koll! Företaget har också sina rötter i Vara, Västergötland, alltså bara några mil ifrån staden vi växte upp i -då känns det lite extra i hjärtat och såklart väldigt roligt!Under Nordea Masters i Göteborg hade ASKO tillsammans med några andra sponsorer byggt upp en restaurang på golfbanan, vid hål 10 för att vara mer exakt. Och nu snackar vi inte ett vanligt tält eller något sådant -utan ett fullt utrustat kök och en matsal helt i glas! Så coolt! De kallar konceptet ”The Nordic Glass Box Experience” och det var sannerligen en upplevelse. Vi hade svårt att sluta ta bilder? Om du är mer nyfiken så hittar mer om det här.Vi lyckades fånga ett fantastiskt morgonljus när restaurangen ännu stod helt orörd och solen bröt fram mellan molnen.

En hel stab med kockar och servis jobbade i köket och skapade mat i toppklass. Vi tyckte att ugnen med en egen lucka för sous-vide-funktion var riktigt häftig och smart. De hade också en häll som var helt i matt svart färg -så snyggt! Vi hade inte haft något emot att byta ut allt i våra egna kök! Och det är precis så ASKO jobbar, med utgångspunkt i vilka behov och önskemål konsumenterna har. Nyfiken? Kolla här!

De som gästade restaurangen hade bokat sin plats i god tid före för att få ta del av upplevelsen. Det bjöds på champagne när gästerna anlände.Matsalen var uppdukad med en clean och snygg dukning med mustiga höstfärger i orange, bourgogne röd och trädetaljer. Känslan var att man satt utomhus, så läckert gjort! Kan inte tänka oss något häftigare sätt för golfintresserade att avnjuta en pangmiddag på.

Det är verkligen så kul att se när proffs jobbar med proffsutrustning, blir liksom något helt annat! Eftersom restaurangen hade två sittningar efter varandra så gick det undan mellan avduk och dukning.Vi hade en väldigt rolig dag tillsammans i Göteborg och på Hills golfklubb vid “the glassbox”, får du möjlighet att besöka en glassbox någon gång så ta chansen!

Ha en fin söndag alla!

Kram från oss!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier