KAOSRUMMET FÖRE- OCH EFTER

Puh! Vårt ständiga kaosrum har genomgått ett par förändringar under relativt kort tid. När vi var här första gången och började planera hela renoveringen tänkte vi att detta rum skulle få bli ett kombinerat garderobs- och kontorsrum. Men efter hand som vi började flytta in insåg vi att vi kanske inte hade behov av fler garderober (som om man inte alltid har behov av mer förvaring(!)).I första vändan blev det därför ett konstigt rum, vet ingen ens vad jag ska kalla det, “allt som inte fick plats någon annanstans, fast ändå i ordning”. Vi märkte att rummet inte nyttjades och att min och Johans klädförvaring i vårt sovrum var för lite och rätt opraktiskt att ha i sovrummet. Nu har vi därför bra klädförvaring och en skrivbordssyta. Jag kan ostört göra mig iordning för jobb på morgonen och jag stör inte Johan och Iris när de ligger och sover. Jag kan dessutom stänga om mig och sätta mig för att jobba här inne. Blev en riktigt bra kombo som krävde lite testning och justeringar innan vi gick till det. På vänstra långsidan är först ett skrivbord och därefter garderober, drygt 250 cm. På motsvarande vägg, stor spegel, knoppliste och utrymme för att alltid ha strykbräda framme. Älsk på det!Är väldigt nöjd med detta rum nu, vet inte vad vi ska kalla det? Kaosrum känns inte helt rättvist längre. Vad tycker ni?

Lite detaljer:Älskar den här Tove Frank bilden, den är från Poster Store som har massa fina posters.

Inser att jag borde tagit något bra bild på skrivbordsdelen, men glömde visst få med det. Så det blir ett eget inlägg.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier