MAMMAS GODA SEMLOR

Hej!

Känns som evigheter sen jag gjorde ett inlägg här, men det har varit mycket det sista, både jobb och privat, så har helt enkelt inte haft tiden eller orken.

Denna veckan har mamma varit här uppe och skämt bort oss. Hämtat Iris tidigare på föris, storhandlat och bakat. Igår gjorde hon sina semlor på den godaste kardemummadegen jag vet!Mosade mandelmassa, mandelbitar, lite utkrafsad deg och mjölk vilket gör blandningen så god!Sen fyller hon upp ordentligt med mandelmassa i semlorna innan grädden åker på. Pudra med florsocker och tjoff så var de klara! Tror vi slukade två var bara igår.. puh!Nu är det dags för mys i soffan, Iris har precis somnat, mamma och Johan har redan tagit plats!

Kram

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier