UPPDATERING

Hej och först, stilla mitt dåliga samvete för frekvensen här det senaste. Som jag skrev sist så har det varit alldeles för mycket på alla fronter och jag har därför inte prioriterat bloggen, men nu ska jag bli bättre och snart kan vi berätta lite mer om vad som är på gång under våren!Iris dagar på förskolan har rullat på så himla bra, hon gillar det och det är i princip aldrig några problem med lämningen. Hon sträcker sig själv efter pedagogerna och vinkar hej då. Vi har satt ungefärlig tid mellan 8.30-16 för att inte maxa dagarna men det innebär mycket logistikpusslade med jobb och annat som ska funka. Ett nytt kapitel för mig och Johan, var ju nästa två år sedan vi båda jobbade, helt galet.Sömnen och nätterna däremot har tagit en helt ny vändning. Vi som varit bortskämda med bra sömn och en unge som sover hela nätterna i sin säng, har nu en som vägrar sova i sin säng och som vaknar varje natt i lite varierad form, skriker, gråter, sjunger, “sovit klart kl 03” och stökar. Någonting VARJE natt. Så har vi haft det typ sedan slutet på januari och jag vet inte om det har med förskolan att göra eller om det är någon fas (alla dessa faser?!). Det känns iallafall otroligt slitsamt just nu och jag fattar att alla som haft vakna barn på nätterna i år, suckar och tycker jag är gnällig, men jag kan bara utgå från vårt läge. Mitt största problem är egentligen inte att Iris vaknar upp, det tar oftast inte så lång stund att få henne i ro igen, men problemet är att jag inte kan somna om! Jag ligger vaken timme efter timme och stirrar i taket. Otroligt frustrerande! Inatt låg jag vaken mellan 23-03.30, helt värdelöst.I övrigt har vi haft en del besök hemma senaste helgerna, min mamma, Olivia och Johans bror med flickvän. Så i helgen blir första egna helgen på tre veckor, vilket ska bli mysigt. Vi tänkte köpa cyklar och sadel till Iris, provköra en ny bild, rensa bland Iris kläder och framförallt börja för så blommor! Det är ren lycka för mig, nu när våren börjar hälsa på och snön nästa smält bort får jag livet tillbaka, lycka!En lite kort update med nu ska det bli bättre framöver!

Kram Matilda

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier