IRIS SKA FÅ EN…

… ja i förra veckan var vi på ultraljud igen och kollade till det lilla livet. Allt såg bara bra ut vilket alltid är skönt att få bekräftat. Tydligen ligger moderkakan i framkant så hade inte känt något alls när vi var där. Men i helgen så kände jag första buffen, ganska hört så även Johan kände! Häftigt!

vi har tagit reda på könet, kunde inte hålla mig med Iris heller och tycker det är kul att veta. Både jag och Johan har varit övertygade om att det skulle bli en lillasyster så vi blev väldigt förvånade mär det visade sig vara en lillebror som kommer i september. Det blir spännande med en av varje! Jag tror jag har relaterat mycket till min och Olivias nära relation och liksom sett framför mig att Iris skulle skapa samma band till sin syster. Nu har jag ju inget annat att jämföra med så givetvis kan banden bli lika starka mellan en syster och bror. Johan är äldst av tre bröder och har en lillasyster (med samma pappa) som är lite sladdis.

Vad har ni för erfarenhet av syskonskap?

I slutet på denna vecka går jag in i v 20, så nu närmar vi oss halvtidsmilstolpen. Känns både lite galet och skönt.

2 Kommentarer

  • Jag och min bror som är 2år äldre än mig har ett väldigt starkt band, när vi växte upp undrade folk om vi var tvillingar, gjorde allt tillsammans och han är som en bästa vän till mig. Jag har två syskon till med det är 9år mellan oss. Jag har erfarenhet av att könet spelar i gen roll när man skapar starka syskonband. Grattis till er! Så härligt med en liten till ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *