UTEMÖBLER

I samarbete med Caneline

Igår fixade jag ute på baksidan med utemöblerna, det blev så mysigt! Jag delade tidigare ett inlägg när Johan och Iris skruvade ihop utemöblerna och ungefär i samma veva blev det kallt igen så det har varit stiltje. Men så igår, kom en värmevåg tillbaks, så underbart!Vår uteplats på baksidan är ganska liten men när vi disponerar den på rätt sätt blir den väldigt rymlig. Här är hörnan med loungendelen, perfekt för kaffehäng med vänner, en läskande sommardrink eller för mig och Johan att bara i slappa i varsin hörna. Här ser ni loungedelar från serien flex, vi har två stycken högervända sidor, så det blir en hel hörna. Alla möbler är för utebruk och tål därmed regn, vilket är det snaraste någonsin! Dynorna är gjorda av en speciell teknologi som gör att de torkar inom en timme efter regn. Magi! Till det ett ”On the move”-bord i härlig grön färg. Enkelt att lyfta med och finns i en mängd olika färger och tre olika storlekar. Detta bord är i storlek small och jag skulle säga att det är ganska lagom för vår lilla yta. När vi inte sitter och äter eller dricker något i soffan ställer vi enkelt bort det lite åt sidan.Ovanför soffan hänger ljusslingor som ska bli omslingrade av vår klätterväxt så småningom, som ett litet naturtak med mysiga lampor som hänger ned. Känns så härligt att växterna börjar ta lite fart nu!

Kommer snart ett inlägg om en annan del av baksidan, nämligen matplatsen!

Matilda

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *