VÅR SÖNDAG

Ikväll är vi trötta, hela familjen! Vi har varit igång hela dagen med lek och fix. Vi började morgonen med att gå till vår lilla skog precis bakom där vi bor. Iris älskar att knalla runt och upptäcka nya små stigar och grejer varje fång. Idag var det gå balansgång på fallna träd, hoppa från stubbar och kasta kottar som var mest spännande. Jag var mest fascinerad av alla blåbär som börjar komma och liljekonvaljknoppar!Eftersom vädret varit lite sisådär var det regnkläder för hela gänget. Iris i sin fina regnjacka från Helly Hansen som farmor köpt! På vägen hen tog jag några underbara kvistar som jag njuter till fullo av! De åkte ner i en vas och har prytt utebordet idag. Väl hemma blev det lunch och sen bus på baksidan, Johan byggde en lite blomlåda till mina luktärt och Iris röjde runt med det mesta under tiden som jag rensade i rabatterna. Sen mellis, ute för solen kom och stekte, hurra! Nu har jag vattnat på alla dahlior ute i sina krukor och går bara och längtar tills jag vågar plantera ut. Ni i Sthlms-området, har ni planterat ut?

Nu är det strax dags för läggning här!

Ha en skön söndagkväll, kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *