SÄSONGENS MATPLATS

I samarbete med Cane-line

Under sommarmånaderna och egentligen så snabbt vädret tillåter, äter vi ute. Jag älskar att plocka ut både matlagning och ätningen. Förutom loungesoffan och matplats har vi också en bänk som funkar för de flesta aktiviteter, plantera blommor, buffébord, matlagningsyta mm. I år funderar jag på att köpa någon enkel kokplatta så man verkligen kan sköta allt ute.

Matplatsen ser i år ut så här, ett runt vitt bord med en blandning av två olika modeller på stolar och färger. Bordet heter Area och är perfekt för oss tre, har vi många gäster så har vi en lösning för det också. Stolarna är i olika varianter, vi har fyra Copenhagen city stol i färgerna grön, vit och svart, en nätt stol sol är lite smalare och stapelbar. Dessutom har vi två lite bredare stolar med armstöd i vitt. Jag längtar så mycket efter att få sitta här under seglet i skymningen med ljusslingan som gör hela uteplatsen så himla mysig!Nu kan sommaren komma och stanna, vi är redo för dig!

Matilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *