EFTER REGN KOMMER SOLSKEN…

… det var så det var här igår, regn och sol om vartannat hela dagen.

Vi passade på att ta eftermiddagsfika ute mellan de mörka molnen. En bukett trädgårdsblommor blir liksom aldrig fel. Kvillrar typ i kroppen på mig när jag får njuta av vackra blommor. Kan säga att det är få saker jag njuter av just nu. Att vara gravid är bland det värsta jag vet, mår varken bra fysiskt eller psykiskt, men det får jag ta i ett separat inlägg:)

Iris mumsade mariekex och drömmrulltårta som mamma bakade till hennes kalas. Lyx att få lite över att plocka upp ur frysen när suger faller på.

Löjtnantshjärtan, kan vara en ny favorit hos mig. Så mycket barndomsminnen och så vacker blomma. Jag har en stor buske både i rosa och vitt som grannen gav mig en stickling av förra året. Den har bredde ut sig ordentligt och behöver snart få ny plats med mer yta. Nu räknar jag ner till Midsommar och semester! Vi åker ner mot Blekinge nästa vecka för att:

1. Hämta vår nya bil (!) som vi ser fram väldigt mycket till efter 3 mån som billösa.

2. Fira Midsommar med syster och familj.

3. Få lite kvalitetstid med mamma, och Iris och mommo❤️

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *