VILKEN DAG VI HAFT!

Ni som hängt med på story idag vet att jag och Johan haft en heldag tillsammans, bara vi! Otroligt välbehövligt och lyxigt på alla sätt. Iris tillbringade dagen med farfar, farfru och faster på bästa tänkbara sätt. Lekplatshäng, glass, promenad och massa bus. Så fint det är att ha familj som kan avlasta emellanåt!

Jag och Johan började dagen med förmiddagsfika på Själsö bageri, en tradition vi alltid gör, med eller utan barn. Lite som startskottet på semestern. Dagen till ära var det dessutom kanonväder (efter ett par dagars regnande) så det blev lite av halleljua-moment!Hade med mig ett inredningsmagasin som jag köpte innan sommaren men inte hunnit bläddra ostört i. Vi drack kaffe, päppelmust och till det en choklad croissant till mig och en vaniljbulle till Johan. Jag tycker faktiskt att bullarna är liiite överhyllade, de är absolut goda men flottigare med året tycker jag. Croissanten däremot tar jag gärna igen!??När agendan är fri gäller det att nyttja tiden och även om vi hade kunnat hänga kvar i Själsö längre ville vi käka strandlunch och strandhänga lite. Så vi lämnade bagerier och åkte till Surflogiet.Rykande färsk bild på min mage också, hej v.31!

Surflogiet hade precis öppnat när vi kom dit så vi tog plats på de go’a platserna. Resterande timmar av dagen blev på stranden i Gnisvärd och en glass från Glasmagasinet inne i Visby med stros.

Sen åkte vi för att hämta Iris och käka middag med familjen. Perfekt dag! Imorgon ser det ut att bli lika härligt, då väntar stranden☀️

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier