ALLT ANNAT ÄN FESTLIGT!

Idag är jag trött som ett as, helt slut faktiskt. Johan har varit på konferens med jobbet tis-ons och jag har rattat på hemmaplan. Kan ju låta som en baggis, en eftermiddag, en natt och förmiddag.. men höggravid på det var ingen lek för mig. Mina fogar gör ständigt ont, nerver i båda benen i kläm och en vild Iris på det. Otroligt tungt att bära och dona med henne nu.

Eftermiddagen gick helt ok, vi var ute i trädgården och lekte med våra grannar, som vi nästan alltid gör efter föris och på helger. Otrolig lyx att ha så fina grannar med barn som underhåller varandra (även om vi såklart alltid är med). Sen var det dags för middag, tog den enkla vägen kan man säga.. falukorv och makaroner, heeelt utan några grönsaker what so ever. Kan vara livets tråkigaste maträtt men Iris gillar och jag behövde en smutt eftermiddag. Dock började hon tjorva med att ha paddan vid bordet, vilket vi ALDRIG har, men jag bara la mig platt.. ät, drick Festis, ha nappen vid bordet och glo på Greta gris, det blir kanon. Det var dessutom min och Johans bröllopsdag igår, vilket firades som ni ser… festligt!✌?

Natten var ett skämt, för min del. Jag tänkte att jag skulle lägga Iris i våra sängar, men hepp, hon trivs så bra i sin säng nu så hon bara “mitt rum”. Ok, fine.. verkar ju dumt att övertala om annat när vi slitigt med att hon ska sova i sitt rum. Iris somna snabbt men jag låg och hade så fruktansvärt ont i mina ben (tror ischasnerven ligger i kläm på båda benen). Jag vred och vände 300ggr…och kissade säkert 6ggr på det. Låg vaken till strax innan 05, då jag slumrade till.. men vaknade snabbt därefter av att Iris ropade på pappa och va HELT vaken. Ork på den! Så jag fortsatt på genvägsspåret och tog med ungen ner, skakade ihop välling och upp igen. Hon somnade om en timma… så ja, den matten på antal sovtimmar jag fått inatt är inte svår att räkna. Jag var ett vrak imorse!!

Iris var glad, åt müsli, frukt och keso samtidigt som hon testade lite grimaser:)Iväg till föris och sen hem och dricka en liter kaffe.. japp det var en festlig bröllopsdag!:) Men vi får ta igen sen. Här är några gästbilder (orkar nämligen inte leta fram fotografens) från en helt magisk dag på Gotland, en annan 20:e augusti än just igår:)

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier