I samarbete med Bonti of Sweden

Nu är sängplatsen för vildingen i magen klar. Jag tar lite i taget och idag fick jag lust att fixa sovisen. Med Iris hade vi en liten mini-spjälsäng, supersöt men det blev lite bökigt att lyfta henne upp och ner när man själv låg halvdöd i sängen. Därför känns en bedside crib så bra! Denna är från Troll men Bonti har även andra leverantörer. Lite detaljer med speldosa och trädgårdsblommor gör pricken över i:et. Så kommer det givetvis inte att se ut när vardagen rullar, snarare drälla av amningsinlägg, tvättlappar och nappar… men man kan väl få piffa lite så länge det får vara i fred?:)Som spjälskydd runt sängen har jag valt en mörkgrått med volang, samma serie som skötbädden jag visade i förra veckan, och bäddat med gulligt lakanset, båda från NG baby. Tycker det blev väldigt bra. Sen kommer jag förmodligen ha ett babynest i cribben för att kokonga lite åt bebben.

Undrar just hur Iris kommer reagera på lillebror, ändå en stor omställning för henne att ha oss båda oss för sig själv och plötsligt kommer en liten bebis som dessutom ska få sova i vårt rum. Tur att hon trivs så bra i sitt nu men det kan säkert ändras. Och undra om han kommer att trivas här? Vi får se!Vi också passa på att tipsa om att Bonti nu har kampanj på himlar ur serien Mood från NG baby, 20% tom 31/8. Passa på!!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *