MATCHA ELLER INTE MATCHA?

Puh, nu börjar det kännas väldigt jobbigt, tre veckor kvar ungefär. Så pass att jag fasen inte gör många knop per dag, orkar liksom inte ta tag i något. Jag ska packa BB-väskan har jag tänkt men inte ens det har jag tagit tag i.

En sak som jag gjort från telefonen är att klicka hem lite gulliga kläder till Iris och mini, har hållit på att nörda ner mig i hur ”matchiga” barnen ska vara egentligen (verkligen viktiga saker som ni hör). Letade läge efter ett kitt för mini att åka hem i från BB men tycker det varit svårt. Men så hittade jag de mjukaste byxorna och bodyn på Zara som jag inte kunde motstå! Och samtidigt en urgullig blus och byxor till Iris. Inte tokmatchigt men funkar fint ihop tänker jag! Hur gullig är inte denna blusen!?Så mini får sandiga mjuka byxor med grårandig body hem från BB, nu saknas bara mössa, men tror jag kan rota fram ngt som Iris hade. Nu ska jag börja fundera på att packa väskan ändå!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *