Nu är det inte lång tid kvar och Iris märker tydligt att lillebror är på g. Hon har liksom blivit lite bebis själv och vill gärna ha lillebrors saker. Provligga i hans säng och babynest, provsnutta på små nappar och gosa med hans lilla kanin. Lite gulligt ändå tycker jag och hon få såklart göra det, hennes sätt att förbereda sig lite. Mitt lilla troll, som senaste dagarna varit mycket lugnare och lättare att hantera. Det gäller att fylla helgerna med aktiviteter och hålla igång. Just nu är Iris och Johan på dans med Funky kids tillsamman med sin granne och bästis. Han var väldigt stolt över sina dansbyxor och skor när hon åkte. Gulligheten på små miniträningstights är svårslagen, haha!

I övrigt går dagarna åt att hantera förverkar och sammandragningar som avlöser varandra och såklart försöka hitta vilopauser. Sover så otroligt dåligt just nu så kroppen skriker framåt eftermiddagarna.

Idag ska jag packa BB-väskan (nej, har inte kommit till skott än??‍♀️)!

Ska visa vad jag packar ner, något jag inte ska missa?

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *