SÄG HEJ TILL SOFFA SIXTEN från SOFACOMAPNY

Nyhet till vardagsrummet i samarbete med Sofacompany

Vi har länge längtat efter en ny soffa till vardagsrummet, ända sedan Gillis hittade en svart tjock tuschpenna och gick loss på både soffrygg och sits! Länge gömde jag  de ofrivilliga konstverken med kuddar och plädar men efter månader av olika förslag på ny soffa krävde Magnus att jag skulle bestämma mig gällande vilken soffa vi skulle ha. Jag tycks alltid hitta soffor som inte har allt, det saknas alltid något -är det inte storleken eller tyget så faller det på priset. Tro det eller ej, men även jag har en limit på hur mycket pengar jag vill lägga på en möbel…

När vi upptäckte Sofacompany och jag började botanisera bland utbudet och insåg att jag i princip kunde skapa min egen soffa var lyckan gjord. Ett par kvällar senare hade jag valt tyg, modell, ben och färg. Valet blev stommen “Sixten” med lite olika höjd och mönster på kuddarna vilket jag tyckte skapade en härlig dynamik. Dessutom valde jag ett mörkgrönt tyg i velvet (möjligheten att  rita med tusch är minimal ;)) och det är så skönt att sitta och ligga i en soffa av sammet.

Du kan själv testa att skapa din soffa och se hur den ser ut med andra tyger och tillval! Den är väldigt snygg även i andra färger och material.

Hos oss är det ofta på det viset nu för tiden -soffan ockuperas av en person i taget. Där ligger man med sin skärm och chillar en stund. Därför är det minst lika viktigt att den är skön att ligga i som att den är tillräckligt lång. Perfekt med en 3,5 sits med invändig bredd på 193 cm. Den har redan klarat testet; “somna gott i soffan en fredagkväll” -ni vet, när man efter ett glas vin somnar så gott så man inte vill gå och lägga sig i sängen utan bara slumra vidare!

Otto är mycket nöjd med vår Sofacompanysoffa och har hittat sin favorit-chill-plats. Problemet är att få honom att göra något annat… men det här med skärmtid och kids kan vi ta i ett annat inlägg. Men ja, det är ständiga diskussioner och förhandling kring detta även hos oss…Vad tycker ni om att det är olika höjd och mönster på soffkuddarna? Jag tycker det är superläckert och att det ger karaktär till hela rummet.

På det hela taget är vi mycket nöjda med service och hjälp vi fått från Sofacompany. Det märks att det är ett ungt företag som har fokus på kvalitet och service till riktigt schysta priser dessutom. Jag kan ärligt talat bli ganska trött på stora designföretag som har noll intresse av att bemöta kundens önskemål och det är inte sällan jag väljer att helt enkelt inte handla.

Jag känner mig redo att möta hösten. Utemöblerna är nedpackade, höst och vinterkläder är tvättade och redo att börja användas, ved är inhämtad till öppna spisen och lite nya ljusstakar ska inköpas. Tänker att jag ska lägga mig i min gosiga höstgröna soffa och googla på grytrecept. Nu är man liksom färdig med grillat och kalla sallader. Dags för långkoken!

Njut av den första krispiga hösten!

Kram Olivia

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier