Idag har fix i lillebrors garderob stått på agendan. Jag tar en sak per dag nu. Det är ändå lite skönt att få plocka och fixa när orken väl finns, göra plats för lillens ankomst.

Idag har jag sorterat, tvättat och vikt in kläder i hans garderob. I Iris rum har vi fem gamla fina garderober som vi behållit från original och målat in i samma färg som väggarna. En dubbelgarderob har Iris till sina kläder, och två har vi till längre kläder, sen har vi haft en garderob med bara skit i. Kastat in sånt vi inte vetat vad vi ska göra med. Så vi tog tag i detta i våras, kastade ut gamla trådbackar som var sneda och hyllplan som va kass. Satte in en ny klädstång, hyllplan och målade invändigt. Så bra det blev!Efterhand kommer kläder som blir för små rensas ur och ersättas med större storlekar. Tror jag har 50-68 i garderoben nu om jag inte minns fel. Allt är i princip återanvänt från när Iris var liten men också från kusinerna. Det enda jag köpt är en mjuk typ fleecedräkt och ett kitt hen från BB, thats it!Precis som med skötbordet så tycker jag om att lägga lite kärlek på detaljer även om det är en stängd garderob:) Vet att det även här kommer bli kaos efter ett par dagar men det tar vi då. Lite favoritfiltar, bärsjalar och lakan. Les Enfants filtar har jag älskat sen Iris var liten och använder fortfarande till henne. Utöver det så gillade jag den understa bärsjalen, finns i massa härliga mönster och märket heter Artipoppe.

Hjälp mig med saker som är bra att ha hemma första tiden, minns knappt?!

Kram

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier