FÖRSTA PROMENADEN MED HELA FAMILJEN

I samarbete med Bonti of Sweden

En vecka har gått sen han utan namn kom till oss. En vecka som både varit lång och gått snabbt på samma gång. Ska göra ett eget inlägg om förlossningen och tiden på och efter BB.

Men idag skiner solen, höstig känslan med löv som faller, krispigt i luften men ändå inte kallt. Kan vara bästa vädret denna årstid! Vi passade på att gå på en liten utflykt efter förskolan och Iris fick bestämma vart vi skulle. Hon valde sin favoritskog i närheten av vårt hus, ett perfekt lekställe som bjuder in till allt. Hon invigde ståbrädan till vagnen och den är så poppis. Hon kan enkelt välja om hon vill gå eller åka och har full uppsikt på lillebrorsan i vagnen. Lillebror tycker, tack och lov, om att ligga i vagnen! Tycker det är så begränsande när det är tvärtom. Han kan ligga i vagnen inne i hallen och bara sova timme efter timme (men håller oss vakna på natten). Mina två älsklingar! Iris är väldigt mån om att hon och pappa alltid ska ha så lika kläder som möjligt. Samma visa varje dag, så Johan får hitta sina sätt för att tillgodose henne. Vi är väldigt måna om det nu, att vara lyhörda och välja våra strider med henne. Det är stor omställning med en ny bebis hemma och vi tampas båda med dåligt samvete mest hela tiden. Någon som känner igen sig?Det blev en bra stund för oss alla idag, då komma ut och andas lite utanför bebisbubblan, som jag inte tycker särskilt mycket om.

Nu dags att börja rodda kvällsbestyren, en utmaning i sig!

Kram!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *