NÄR JAG BEHÖVER DET SOM MEST!

I samarbete med Freska

Jag är en väldigt ordningsam person, kanske pedant i mångas ögon. Inte så att varje skåp och förråd är organiserat, men skulle lätt kunna lägga timmar på att ha ordning överallt. Jag gillar inte bara att ha rent och undanplockat, jag gillar också att plocka och städa- det ger mig ro i kroppen.

De senaste veckorna har städningen blivit svårt eftersatt kan jag säga.. alltså den där riktiga städningen. Lillebror, som är en missnöjd liten kille, tar all min tid och har jag en hand fri får jag vara glad över att kunna rydda bort de synliga prylarna eller fixa käk. Kånkar mest runt såhär…Att på ytan ha det fint, det har jag nästan jämt men damråttorna i hörnen och barnens flottiga händer mot köksluckor och speglar… puh! Inget som syns på bild som tur är men irl!

Här nedan ser det ju väldigt fint ut, men kökshyllan har ett härligt veckolager av damm, luckorna med handavtryck, smutsig diskho (korkat att ha vit??‍♀️) och lampor med litet lager av stekfett… trorntill och med det är degrester kvar på köksbänken efter att mamma var uppe och bakade…ja, ni fattar!Därför är jag så enormt glad över detta samarbete med Freska som kommer och kör en storstädning av vårt hem på torsdag, kan det bli mer lägligt än närtvåbarnachocken är total?!

Imorgon ska jag plocka fram det som behövs för städningen, nämligen: dammsugare, mopp, hink, tre microfibertrasor, två rengöringssvampar och medel för de olika ytorna. Mot en avgift kan de såklart ta med sig även detta men jag har allt hemma så det blir smidigt!Jag ser mest fram emot att komma hem till skinande badrum, älskar den känslan och badrum/wc kan vara det som snabbast bli skitigt och äckligt. Eftersom vi har stor spegel och stor duschglasvägg blir det snabbt fläckigt och behöver en avtorkning ofta!

Hur löser ni städningen hemma?

Matilda

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier