ALLA KÄNSLOR UTANPÅ

Tänk vad mycket känslor det är för den här lille krabaten. Kärlek, glädje, sorg, rädsla, skam osv osv. I går kväll var jag, Johan och Iris över hos världens bästa grannar på pizza och rödvin, var så gott med en lite sipp! Var så skönt att få andas lite och äta utan att gunga en babysitter eller skånka bebis samtidigt. Mamma var hemma och hängde med lillebror och jag sprang hem och ammade mellan varven. Så tacksam för henne och allt hon gör för oss❤️ Kvällen blev däremot kass, skrik mer eller mindre från 21 till midnatt, jag och Johan avlöste varandra och slet oss svettiga innan lillebror äntligen somnade.

Jag kände typ panik igår, allt kändes så mörkt, jag ville krypa ur mitt eget skinn och bara dra från allt, aldrig någonsin känt något liknande. Tanken på att inte kunna göra det var så jobbig, så jag bröt ihop igen. Kvällarna är tuffast, när vi själva är trötta och behöver sova, känslorna utanpå kroppen och maktlösheten att inte kunna trösta sin bebis. Han åt, skrek, spydde, bajsa, skrek, skrek, skrek och sen om igen hur många gånger som helst! Men det går upp och ner, kände mig stark igår efter alla fina kommentarer men så åkte jag ner i källaren igen.

Men idag fick jag en bra start! Jag kom iväg på en fotvårdsbehandling som jag verkligen behövde, 60 min tillbakalutning och avkoppling (även om fila fötterna kanske inte är den skönaste behandlingen egentligen) så njöt jag. Efter behandlingen gick jag till Gateau och köpte med mig lite fika hem, och kom hem till en fortfarande sovande bebis. Sen fikade vi lite, drack kaffe och jag slängde in en tvätt. Har hunnit duscha och laga mat och Johan har bytt till vinterdäck ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier