DEN FÖRSTA ADVENTSKALENDERN

I år känns det som att Iris är tillräckligt stor för att haja detta med adventskalender, att man får en paket per dag. Jag har inte haft så mycket energi till att vara kreativ i utseendet på kalendern, så i pr gjorde jag det så enkelt jag kunde. En galge, lite snören och en bladkvist. Klart!

Det var en nyfiken och glad tjej som ÄNTLIGEN fick klippa loss det första paketet. Hon dök ner på golvet och öppnade. Vi har bestämt att hon får paketet när hon kommer hem från föris. Dels för att ha lite underhållning på kvällstimmarna men också för att slippa eventuellt tjat om att sakerna ska tas med till föris. Hur gör ni?

I övrigt hade Iris sitt livs trotsigare dag igår, så när kvällen kom och grannarna hade varit över på glöggfika var vi slut. Vi hade inte tänkt på middag, så det blev MAX.. alltså det kändes bara helt fel första advent men så blev det och ingen dig av det. Bättre upplägg till andra advent:)

Hoppas alla hade en mysig advent!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *