JAG, MIN SISTA PRIO

I samarbete med Scandinavian cosmetics

Jag är SÅ dålig på att ge mig själv tid just nu, att flytta upp mig själv lite högre upp på priolistan av allt som hör vardagen till. Ofta känner jag att jag borde sitta på toa i fred, lägga en ansiktsmask, ta ett fotbad, sova en stund eller bara en lång ostörd dusch. Men mycket annat pockar på mig tvätt, disk, matlagning, plocka undan allt röj osv osv. Kan ju såklart skita i allt det där men har väldigt svårt att känna ro i kroppen då.

Mina vardagsrutiner har verkligen hamnat helt ur fas den senaste månaderna. Men nu börjar jag hitta tillbaka med hudvårdsrutinen och det som faktiskt gjort att jag hittat rutinen igen är för att grejerna står framme (!). Ok tänker ni, det låter inte som mig att låta saker stå framme. Nee men dessa produkter är inte bara grymma de är dessutom snygga att ha framme!Märket är Grown Alchemist och produkterna är så härliga. Det är givetvis eco ingredienser och har miljövänliga förpackningar! Jag gillar verkligen när förpackningarna både är miljövänliga och är snygga så de bara kan stå framme rakt upp och ner.

Detta ingår i min vardagliga rutin, rengöring (pumpen), ögonkräm (lilla flaskan), en nattkräm (burk) och dagkräm (tub). Jag som får extremt torr hy under vintern har maxat upp med extra fuktgivande dag- o h nattkräm för att se till att huden återfuktar sig.

Utöver det har jag givetvis och en toner och ett serum som jag applicerar under dag-eller nattkrämen. Allt smått som förenklar min vardag är värt guld. Känns som allt måste gå undan och göras effektivt för att hinna något alls!

Alla dessa goa produkter hittar du här!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *