SÅ BRA START PÅ DAGEN!

Inatt sov vi alla bra! Ture hade endast två matningar och Iris sov 20-08, underbart! Med ny energi bestämde vi oss för att tajma in Tures sovstund i vagnen och passa på att ta en promenad.

Jag slängde snabbt ihop lite varm choklad, muggar och servetter. Vi tog på oss varmt, för det var trots allt -1.

Iris ville gärna mata ankorna så vi tog med bröd och gav dom. Har nu också fått lära mig, tack vare er, att man inte ska ge snikit just bröd. Så slut på det!Efter ankhänget gick vi till en lite plats med bänkar och drack choklad, tittade på solen när den sträckte ut sina sista minuter innan dagen var här. Iris ville gärna gå ner till vattnet och kasta lite pinnar så det gjorde vi också!Blev några mysiga timmar ute innan Ture vaknade och behövde käk, så då gick vi med raska steg hem igen! Resten av dagen har vi lekt och fikat med grannarna, lek en ny favvo-lek för Iris (vi packar lite grejer i en väska och åker båt till Gotland). Sen lagade Johan middag och vi slutade med familjedusch. Trångt med praktiskt:)

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier