JEANS JEANS JEANS!

Oj oj oj… dagligen får jag frågor om vart mina jeans är ifrån, vilket såklart är superkul eftersom jag fullkomligt ÄLSKAR dessa jeans!

Så, istället för att länka 300 ggr i story kommer här ett helt eget inlägg för THE JEANS! De är varken dyra eller från någon svårhittad butik, nämligen Åhléns! köpte jeansen för typ två år sen men det verkar vara ett basplagg som alltid kommer in, och jag kommer köpa ett helt gäng nu och bunkra. Den färg som jag har verkar slut, tillfälligt hoppas jag. Men här kommer en länk till samma jeans, annan färg (Adlink) Och skynda skynda… de är väldigt poppis!Jag har också ett par som liksom är klippta nertill, lite fransiga som jag också gillar SÅ mycket, här hittar du dom (Adlink)

Och på tal om det kan jag också passa på att säga att dessa solbrillor är också från Åhlens. Ni vet när man har småkids, det är typ förgäves att köpa några dyra brillor. Jag tar det i nästa livsfas! Just dessa ser slut ut, men här kommer en länk (Adlink) till liknande som jag ska klicka hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier