TVÅ GOA MUMSBITAR TILL KAFFET

Jag är en riktigt gottegris och vill gärna ha något gott till kaffet, varje dag.. helst till varje kopp! Det blir inte riktigt hållbart med massa fikor dagarna långa. MEN jag har TVÅ grymma tips till kaffekakor som jag tycker är svingodanoch äter med gott samvete!

Den första dadelbollar, inget nytt i sig men två extra goda tips! Rulla i torrostad kokos OCH ha de alltid i frysen, då får de grovhackade cashewnötter na en tendens att kännas som chokladbitar!

Här kommer mitt recept!

2-3 nävar cashew blötlägg i 10 min
Rensa 20 färska dadlar
2-3 msk kaffe 
2 dl havregryn 
Mixa till en slät smet
Hacka 0.5-1 dl cashew och addera för lite crunch 
Rost kokko i stekpanna, rullar bollarna i. In i frysen!

Min andra favorit och också den SNABBASTE fikamumset är detta!Tre ingredienser, eller två om man så vill! Bryt några bitar mörk choklad, på med jordnötssmör och toppa med några jordnötter. Snabbt, gott och enkelt!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *