FEM UNDERBARA ANSIKTSMASKER!

Inlägget innehåller reklamlänkar

I en tid av förvirring och oro med många som jobbar hemma så uppmanar jag alla att ge er själva lite kärlek. Passa på att lägga en go ansiktsmask, gör en god omelett till lunch och skaka ihop en riktigt finfin em-kaffe!

Jag kan säga att jag är NOLL oroad, ibland tror jag spridningen av information skapar mer oro än själva viruset i sig. Därmed inte sagt att jag inte hyser stor respekt och är otroligt ödmjuk för de som är rädda, sjuka och äldre. Jag kommer fortsätta livet som vanligt så långt det går och kommer heller inte fokusera på corona FÖR mycket i mina kanaler.

SÅ med det sagt- här kommer mina fem bästa bästa ansiktsmasker som jag varierar mig emellan beroende på vad jag känner att mitt ansikte behöver. Några känner ni igen, några nya!1. NCEF NIGHT MASK FILORGA

Har sagt det förr, säger det igen! Skaffa en bra nattmask. Den gör jobbet när du sover! Och detta är mitt absolut bästa tips på just en sådan. Denna använder jag en ggr/vecka. Den ger förbyggas hud och lyster, över natten! Du hittar den här.

2. MASQUE-SERUM LIFTANT CLARINS

Detta är en sån mask som man ser ut som Lector Hannibal i. Men oj vad jag ÄLSKAR DENNA! Jag använder den när jag behöver boosta huden med fukt, det ger volym och spänst! Den finns här.

3. REJUVENATING TREATMENT MASQUE EXUVIANCE

En mask jag tar någon gång då och då. Den jobbar om linjer och porer! En geleaktig kräm som du låter torka och sedan drar av. Man känner typ hur smutsen åker med av. Denna finns här!

4. DETOX MUD TREATMENT EXUVIANCE

En mask jag också tar då och då vid behov. Den rengör liksom på djupet och balanserar det hud. Ibland blir jag lite flottig i T-zonen och smetar på bara där. Perfekt! Denna finns här!

5. ROSE STEM CELL THOMAS ROOTH

Då och då mask, en riktigt bra sådan! Denna jobbar med cellförnyelse och mot ålderstecken. Så det passar mogen hud som de så fint brukar skriva. Finns här.

Hoppas någon faller dig i smaken och ta hand och dig och andra!

Kram M

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *